On the radio – Diggin’ the hits of the 70s

Årets vårkonsert med oss i popkören Take A Note har gått av stapeln på första sommarmånadens första dag. Platsen var Ö2scenkonst på Götgatan.

27 grader varmt, sol och Stockholm marathon ute. Ganska mörkt och gaalet varmt inne.

Och vet ni vilka som var där och sjöng och dansade inför en nästan fullsatt publik? Gene Simmons! Och David Bowie. ABBA-Agneta och Barry Gibb också. Precis som tagna ur 70-talet. Ensamma var de inte, utan de hade sällskap av en hel massa glittrande discofolk, några hippies och helt vanliga människor i stormönstrade kläder.

On the radio

På radion spelades a cappella-nummer som Bohemian Rhapsody och Life on Mars varvade med riktiga dängor som Waterloo och ett discomedley ackompanjerade av ett fyrmannaband och mixen uppskattades såväl av oss själva som av publiken.

En hel termin har vi repat låtar och koreografi och jobbat fram våra 70-tals alter egon inför den här dagen. Vilken belöning vi fick när vi fick känna publikens respons!

Många tack är på sin plats och först på listan är som vanligt vår körledare Josef som med varm, fast hand leder, inspirerar och kompletterar oss.

Tack också till:

Bandet – Johan Mörk på bas, Ludvig Algovik på gitarr, Marcus Wikander på trummor och Axel Wetterbrand på piano. Fullblodsproffs är ni!

Producentgruppen – Elisabet, Pernilla A, Pernilla L och Peter. Ett riktigt hästjobb har ni gjort med arr, manus, lokalbokning och allt annat. Heja er!

Publiken – we love you!